• Ilmainen toimitus! Toimitusaika 3 arkipäivää
  • Parempi elämänlaatu suolihuuhtelun avulla
  • Ilmainen toimitus! Toimitusaika 3 arkipäivää
  • Parempi elämänlaatu suolihuuhtelun avulla

Suolihuuhtelulla parempi hallinta oman suolistosi toimintaan

Erilaiset suolentyhjentymiseen liittyvät ongelmat vaikuttavat merkittävästi elämänlaatuun. Säännöllisellä suolihuuhtelulla voidaan ennakoida suolen toimintaa ja tyhjentää se hallitusti. Suolihuuhtelua on harjoitettu jo satojen vuosien ajan ja nykyään myös terveydenhuollon ammattilaisten toimesta, ratkaisuna suolen hallintaan. Sillä voidaan helpottaa suolentoiminnan ongelmia (anaali-inkontinenssi, ummetus) usein myös silloin kun muut hoitokeinot eivät ole tuoneet helpotusta.

Aquaflush suolihuuhtelujärjestelmä on suunniteltu turvalliseksi ja helpoksi oppia käyttämään. Huomioithan, että suolihuuhtelua ei pidä aloittaa ilman terveydenhuollon ammattilaisen suositusta ja ohjausta. Ummetuksen tai inkontinenssin syy täytyy aina selvittää, ja vakavien sairauksien mahdollisuus sulkea pois.

Tutustu rauhassa sivustolla oleviin materiaaleihin.

Tuotteen käyttöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mutta muissa ongelmatilanteissa ja terveydentilaasi liittyvissä kysymyksissä käänny suolihuuhtelujärjestelmää sinulle määränneen/suosittaneen terveydenhuollon ammattilaisen puoleen (esim. lääkäri, fysioterapeutti, avannehoitaja, proktologinen hoitaja).